A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городенківської міської ради

Проведено семінар-практикум для вчителів, що викладають курс  «Основи християнської етики»

Дата: 01.05.2023 15:42
Кількість переглядів: 18

Відповідно до річного плану ЦПРПП  27 квітня 2023 року на базі резиденції церкви Успіння Пресвятої  Богородиці проведено семінар-практикум для вчителів, що викладають курс  «Основи християнської етики» на тему: «Церква і школа, як два крила для підростаючого покоління незалежної держави та їхня соціальна доктрина».

     Священики:  отець-декан Ігор Левицький, настоятель церкви Успіння  Пресвятої  Богородиці  м. Городенка, отець Тарас Гуменяк, настоятель ПЦУ КП с. Чернятин та отець Ігор Івасютин, настоятель УПЦ КП с.Торговиця  розпочали роботу  семінару-практикуму спільною молитвою.

      Зоряна КРОХ, директор ЦПРПП, здійснила інформаційний супровід проблеми заходу, ознайомила присутніх з планом роботи.

    В ході роботи обговорювалось питання: «Церква і школа як два крила для підростаючого покоління незалежної держави» (Ірина МАКАРА, керівник педагогічної спільноти вчителів курсу «Основи християнської етики»).        Отець-декан Ігор Левицький та Надія Батура, соціальна працівниця «Карітас» Городенка Коломийської єпархії УГКЦ акцентували увагу на значущості співпраці церкви, освіти та громадський організацій.

    Семінар передбачав практичний модуль. Учасники семінару мали можливість напрацювати практичні навички  створення проєктів з даної проблеми (Зоряна КРОХ, директор ЦПРПП).

    Завершив роботу семінар «колом підтримки». Семінар-практикум пройшов якісно, пізнавально і креативно.


« повернутися

Вхід для адміністратора