A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городенківської міської ради

Проведено семінар-практикум для вихователів ЗДО

Дата: 17.02.2022 08:33
Кількість переглядів: 160

      Сучасний вихователь закладу дошкільної освіти – це творчий педагог, який активно впроваджує інноваційні методи роботи з дітьми й безперервно працює над самовдосконаленням та фаховим розвитком.  Саме таких творчих і дієвих педагогів  побачили учасники   семінару – практикуму «Сучасні підходи до розвитку зв’язного мовлення у дошкільників», який провели  16 лютого 2022 року на базі  Городенківського ЗДО  «Зірочка» для вихователів закладів дошкільної освіти територіальної громади.

    Попович Н.Р., керівник педагогічної спільноти директорів ЗДО, директор Городенківського ЗДО  «Зірочка» ознайомила учасників із програмою семінару-практикуму. Наталія Романівна акцентувала увагу присутніх на  тому, що важливим показником успішної діяльності вихователя дитячого садка є наявність педагогічних напрацювань та відкриттів, які в узагальненому вигляді становлять досвід роботи.

       Крох З.В., директор «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» опрацювала з педагогічними працівниками дошкільних закладів   нормативні документи на 2022 рік та ознайомила зі змінами  організації інклюзивного навчання в 2022 році.      

      Семінар-практикум   передбачав практичний модуль. Боклащук Н.Д., вихователь-методист (за званням) ЗДО «Зірочка», провела з учасниками семінару майстер- клас «Сучасні підходи до розвитку зв’язного мовлення дошкільників. Наталія Дмитрівна обмінялась досвідом роботи щодо застосування коректурних таблиць у мовленнєвому  розвитку дошкільників та як використовує різні інтерактивні методи у своїй роботі з даної проблеми.

Басюк О.О.,  вихователь – методист ( за званням) цього ж дошкільного закладу  провела майстер - клас «Прийоми зв’язного мовлення дітей». Ольга Олексіївна  продемонструвала використання  цікавих прийомів мнемотехніки в роботі з дітьми.

      Учасники семінару мали можливість напрацювати практичні навички використання технік, які відповідали зазначеним темам.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора