A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городенківської міської ради

Проведено семінар для вчителів географії

Дата: 09.02.2022 14:41
Кількість переглядів: 67

Відповідно до листа Центру професійного розвитку педагогічних працівників від 07.02.2022 року №19/01-09 «Про проведення вебінару для вчителів географії » 9 лютого 2022 року було проведено онлайн вебінар з теми: «Організація методичної роботи з вчителями географії в 2022 році » для даної категорії педагогічних працівників.

     Зоряна Крох, директор ЦПРПП  опрацювала з учителями географії основні нормативно-правові документи з даної проблеми. Зоряна Василівна наголосила на важливості впровадження в освітньому процесі інформаційно-комунікативних технологій: мультимедійні презентації, електронні словники, довідники, інтерактивні дошки  та інші засоби навчання, відеотехніка, Інтернет-ресурси.

     Леся Бойчук, керівник педагогічної спільноти вчителів географії, вчитель географії Городенківського ліцею ім. І. Данилюка презентувала учасникам вебінару досвід роботи «Компетентнісний підхід-основа формування української школи в контексті сучасних підходів». Леся Іванівна поділилась як можна застосовувати компетентнісний підхід на уроках географії, які Інтернет-ресурси вона застосовує на уроках.

     На вебінарі обговорювались питання формування у здобувачів освіти медіаграмотності, розвиток STEM-освіти в ЗЗСО.

     Вчителі географії також мали можливість ознайомитись з досвідом роботи Лілії Голосової, вчителя географії м. Львова щодо впровадження змішаного навчання. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора